DOMUS Lyngby - København

Godt nytår!

DOMUS arkitekter har fra årsskiftet 2013 åbnet ny afdeling i København på adressen Gl. Strand 40, st.

Vi har traditionelt haft mange opgaver i København og ønsker hermed at forstærke indsatsen yderligere i hovedstaden. DOMUS - København vil primært forestå konkurrencer og projektudvikling - og vi ser frem til at drage yderligere fordel af nærheden til det faglige netværk i København og arkitektskolen, hvor vi også er tilknyttet undervisningen. Afdelingen vil også indgå dynamisk og strategisk i projektering og udførelse af opgaverne i København.

DOMUS arkitekter hovedkontoret er fortsat i Lyngby, hvor vi efter 25 år er en integreret del af netværket. Herfra vil vi udvikle og styrke vores position indenfor tegnestuens kerneområder. Aktuelt er vi i gang med en række større opgaver indenfor almene boliger, plejeboliger og omdannelser ud fra de nyeste principper for bæredygtig helhedstænkning.

I Lyngby flytter vi til nye centrale lokaler på Lyngby Hovedgade 27, 1. sal.

DOMUS København forestås af partner Claus Smed Søndergård - DOMUS Lyngby af partnerne Jesper Ingemann Mogensen og Peter Jerichau. Henrik Hansted Jensen er fortsat administrerende direktør for den samlede tegnestue.

Vi glæder os til fortsatte og nye samarbejder.